Zgjidhjet per web faqe profesionale
A jeni të interesuar për ndonjërën nga shërbimet tona? Na kontaktoni dhe ne do të bëjmë të pamundurën të mundur!
Shërbimet Tona
Kompania jone ofron keto sherbime
Dina Web

Shërbim i qendrueshëm ne 99.9% te kohës si dhe më e rëndësishmja, mbështetje teknike ne cdo kohë 24/7.

Dina Wifi

Dina Wifi është sistem i cili bën shpërndarjen e reklamave të biznesit tuaj përmes rrjeteve sociale, veçanarisht në "Facebook"

Marketing

Ne ofrojmë mënyra të ndryshme të marketingut, të dobishme për biznesin tuaj, duke filluar nga sms reklama, e-mail reklama, reklama në rrjetet sociale etj.

Marketing
Ne ofrojmë mënyra të ndryshme të marketingut, të dobishme për biznesin tuaj, duke filluar nga sms reklama, e-mail reklama, reklama në rrjetet sociale etj.
Marketing në rrjete sociale
Ne ofrojmë menagjim të plotë te rrjeteve sociale, ne shperndajmë përmbajtje te cilesisë se lartë duke mundësuar rritjen e faqes suaj.
SMS Reklama
Dina Tech për klientët e vet ofron edhe reklamën përmes SMS-it. SMS reklama mund të themi që është reklamimi më i shpejtë sepse lexohet mesatarisht brenda 2 minutave.
E-mail Reklama
Dina Tech për klientët e vet ofron edhe reklamën përmes e-mail-it. E-mail reklamën mund ta dërgoni në formë reklame, urimi apo njoftimi te klientët tuaj.
Motoret e Kerkimit
Ne mundesojmë qe faqja juaj të renditet më mirë në makinat e kërkimit siç janë Google, Bing, Gjirafa etj, në këtë mënyre do të keni më shumë vizita në faqen tuaj.
Dina Web (CMS)

Shërbim i qendrueshëm ne 99.9% te kohës si dhe më e rëndësishmja, mbështetje teknike ne cdo kohë 24/7. Për web faqen tuaj, software, hosting, domain dhe përkrahje teknike. Menagjim i përmbajtjes (teksti, fotot, videot), dhe i shablloni. Të gjitha këto prej vetëm 99 euro.

Web faqe profesionale për biznese nga modelet tona.
Dizajn profesional dhe responsiv për telefona mobil.
Rankim më i lartë në makinat kërkuese si: Google.
Garancion për funksionim të faqes sa të zgjatë bashkepunimi.
Krijim i e-mailave pa limit për stafin.
Panel administrativ ku ju thjeshtë mund të bëni ndryshime në faqen tuaj.
Mbështetje teknike
24/7
Projekte të suksesshme
50+
Klientët e kënaqur
40+
Vite eksperiencë
10+

Kompania jonë filloi vetëm me sistemin "Dina Wifi" për të vazhduar pastaj me shërbimet tjera varësisht nga kërkesat e klientëve dhe idetë tona. Secilën herë mundohemi që të jemi sa më pranë kërkesave të klientit dhe në hap me avancimin e teknologjisë. Pas sistemit "Dina Wifi" ne vazhduam me sistemin për dërgimin e mjera SMS njëherësh ( Bulk SMS) apo e-mail në formë reklamimi, urimi të festave apo dërgim te ofertave te klientët. Së fundi kemi filluar edhe me krijimin e web faqeve më profesionale përmes sistemit tonë ( Dina CMS) të krijuar nga programerët tanë. 
 

Projektet e fundit
Shoqata Nur
BB Brandschutz
Al Dushi
Agjensioni Union
Lil Berisha
Bujanoci Net
Vipat e Bllokut
Na Kontaktoni